A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Кунківської сільської ради

22 вересня 2021 року відділом освіти, культури, молоді та спорту Кунківської сільської ради взято участь в онлайн-нараді

Дата: 22.09.2021 14:05
Кількість переглядів: 30

22 вересня 2021 року відділом освіти, культури, молоді та спорту Кунківської сільської ради взято участь в онлайн-нараді з Департаментом гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації. Під час онлайн-наради обговорювались питання щодо харчування дітей в закладах освіти.

Також заслухано інформацію  щодо стану використання коштів, отриманих по субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа».

Основним питанням, яке піднімалось під час наради було питання вакцинації працівників закладів освіти та обговорення Постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».


« повернутися

Вхід для адміністратора