A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Кунківської сільської ради

Змагання з міні-футболу у Кунківській громаді

Дата: 06.10.2023 09:06
Кількість переглядів: 15

5 жовтня на спортивному майданчику ЗЗСО І-ІІ ст. с. Косанове Кунківської сільської ради, за пітримки громадського об’єднання «Ми – Вінничани», відбулися міжшкільні змагання з міні-футболу серед хлопців середніх класів. В гості у Косанове завітали збірні команди шкіл Кунки, Кузьминець, Носовець та Мітлинець.

Кожна команда показала свою мастерність на ігровому майданчику, тому що всіх об’єднувала спільна мета – бажання перемоги. Дивлячись це протистояння, можна сказати що у нашій громаді – є достойні спортсмени. Грали до останнього, билися, боролися.

Змагання пройшли в теплій, дружній атмосфері, на позитивному емоційному фоні, а юні спортсмени показали пристойні результати для свого віку. Зустріч закінчилася перемогою команди учнів Косанівської школи. Кожна команда отримала грамоту від відділу освіти, культури, молоді та спорту Кунківської сільської ради.

Усі команди стали переможцями, тому що знайшли можливість взяти участь. Кожен гідно виступав і доводив, що кращий і гідний перемоги. Бажаємо усім вам рухатися вперед і підкорювати все нові і нові п’єдестали.



« повернутися

Вхід для адміністратора