A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Кунківської сільської ради

Шановні ветерани та  учасники бойових дій на території інших держав!

Дата: 15.02.2024 11:18
Кількість переглядів: 11

Шановні ветерани та  учасники бойових дій на території інших держав!

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та виведення військ з території Афганістану.

Сьогодні ми віддаємо шану мужності та героїзму воїнів-афганців, їхніх побратимів, які виконували свою непросту місію в більш як двадцяти країнах світу, усім, хто брав участь у локальних війнах та у врегулюванні воєнних конфліктів за межами нашої держави.

З кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської війни, але священною є пам’ять про ваш героїзм, мужність при виконанні інтернаціонального обов’язку, готовність платити найдорожчу ціну – своє життя. Ви є взірцем служіння народу та державі у наші дні. Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру, і як ніхто усвідомлюєте свою відповідальність за долю прийдешніх поколінь.

Із глибокою шаною згадуємо сьогодні усіх, хто загинув під час виконання свого військового обов’язку за межами України, з особливим болем згадуючи війну в Афганістані.

Низький уклін вам, миротворці. Хай затишок, добро і шана оточують вас скрізь! Наснаги вам, щастя, радості, успіхів у праці на благо родини та рідної України!

Бажаю усім, хто пройшов нелегкий бойовий шлях, міцного здоров'я, щастя й Миру, успіхів у праці та добробуту в родинах.

Честь і слава Вам, шановні ветерани Афганістану!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою-

Сільський голова 

Кунківської ТГ                         Василь БЕЗБАХ

 


« повернутися

Вхід для адміністратора