A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Кунківської сільської ради

20 лютого  День Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2024 09:00
Кількість переглядів: 12

Шановні жителі Кунківської громади!

20 лютого ми відзначаємо пам’ятну скорботну вже історичну дату – День Героїв Небесної Сотні, вшановуємо відвагу, силу духу і стійкість громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права людини та майбутнє України.

Небесна Сотня молиться за Україну. А ми молимося за них, – Героїв рідної землі. Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки нашої непростої історії, коли проливали кров патріоти. Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього. Україна не раз підіймалася з колін, доводила ворогам свою нездоланність, йшла під кулі, щоб захистити свою державність, своїх дітей.

Революція Гідності змінила не тільки країну. Вона змінила кожного з нас. Ми навчилися бути небайдужими, брати на себе відповідальність і відстоювати інтереси нашої країни до останнього подиху.

У державі народилася нація, яка не дасть розділити свою. Приклад тому – героїчний захист східних рубежів країни з 2014 року, волонтерський рух, самопожертва в ім’я незалежності. І сьогодні, вже майже рік, ми боремося зі злом, долаючи підступного ворога, захищаючи свою незалежність та суверенітет.

Просимо згадати і вшанувати тих Героїв, які віддали своє життя за перемогу добра над злом, правди над несправедливістю, за людську гідність і щасливе майбутнє свого народу. Вічна пам’ять їм, вічна шана їхнім сім’ям і близьким, миру і процвітання нашій державі. І нехай у всіх добрих справах допоможе нам Бог.

Слава Українському народові!

Вічна слава Героям!

 

З повагою-

Сільський голова 

Кунківської ТГ                         Василь БЕЗБАХ


« повернутися

Вхід для адміністратора