A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Кунківської сільської ради

В закладах загальної середньої освіти пройшли майстер - класи з написання писанок

Писанка – символ весняного відродження природи, зародження життя, продовження роду, символ сонця, тепла і вічності, а також незамінний атрибут Великодня, віковічна традиція, яка дісталася нам у спадок від предків. Виготовлена власноруч, вона є надійним оберегом для родин та оселі.

12:20 19.04.2024

210-та річниця з дня народження Великого Кобзаря

9 березня минає 210-а річниця від дня народження національного пророка, невмирущого генія слова, народного поета, художника, борця за ідеали справедливості та добра, за кращу долю України та українського народу – Тараса Григоровича Шевченка.

13:39 09.03.2024

Привітання сільського голови з Міжнародним жіночим днем

Дорогі, любі жінки! З першим подихом весни та з весняними першоцвітами до нас приходить свято краси і жіночності - Міжнародний день прав жінок та миру. Сьогодні жінки відіграють важливу роль в управлінні державою, успішно працюють на виробництві та в бізнесі, несуть службу в Збройних Силах України, працюють у силових структурах, докладають зусилля для становлення миру в Україні, займаються громадською діяльністю, волонтерством та ще багатьма важливими справами. Цей день – ще одна гарна нагода, аби висловити вам величезну любов і повагу. Адже усе найдорожче, що є у житті, пов’язане з жінкою. Жінка дарує життя, жінка створює і береже тепло сімейного вогнища, жінка – наповнює будні світлими, яскравими фарбами, жінка надихає нас, чоловіків, на добрі вчинки та справи. Тож сердечно бажаю Вам весняної краси та чарівності, міцного здоров’я, благополуччя і злагоди в сім’ях, здійснення всіх мрій і сподівань. Хай щаслива посмішка супроводжує кожен день Вашого життя і зігріває всіх, хто поруч.

08:04 08.03.2024

Вхід для адміністратора